Ανακοίνωση Προγράμματος Συνεδρίου

Τελευταία ενημέρωση 15/12/2023

Αγαπητές και αγαπητοί Σύνεδροι

του 5ου Τακτικού Συνεδρίου του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, σας ενημερώνουμε ότι με την παρούσα ανάρτηση ανακοινώνεται από την Οργανωτική Επιτροπή το Πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν περισσότερες από 200 εισηγήσεις σε παράλληλες συνεδρίες που θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή.

Την Παρασκευή, πρώτη ημέρα του Συνεδρίου, μετά από τις εγγραφές των συνέδρων και τους χαιρετισμούς για την έναρξη του Συνεδρίου, θα ακολουθήσει η Τελετή Αναγόρευσης του Καθηγητή Χαράλαμπου Γ. Τσαρδανίδη σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και η Ειδική Συνεδρία προς τιμή της μνήμης του Καθηγητή του Τμήματος Νικήτα – Σπύρου Κουτσούκη με τίτλο: «Τεχνολογία και Διεθνής Πολιτική».

Έκδοση του Προγράμματος του Συνεδρίου σε επιμέλεια του Χορηγού του Συνεδρίου «Εκδόσεις Προπομπός».

Αρχική ανάρτηση 28/11/2023

Ενημέρωση 15/12/2023:

Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει αντικατάσταση του συντονιστή στις Γ.2 και Γ.4 συνεδρίες της Κυριακής. Επίσης, ενημερώθηκε με την τελευταία έκδοση το αρχείο του χορηγού.

Ενημέρωση 13/12/2023:

Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει αντικατάσταση του συντονιστή στη Γ.1 συνεδρία του Σαββάτου.

Ενημέρωση 11/12/2023:

Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει αντικατάσταση μίας εισήγησης στη ΣΤ.1 συνεδρία του Σαββάτου (για την αλλαγή αυτή και τις επόμενες που θα ακολουθήσουν δεν μπορεί να υπάρξει ενημέρωση του αρχείου που έχει επιμεληθεί ο χορηγός).

Ενημέρωση 07/12/2023:

Σας ενημερώνουμε ότι προστέθηκε στην ανάρτηση και η έκδοση του προγράμματος του Συνεδρίου που επιμελήθηκε ο χορηγός του Συνεδρίου «Εκδόσεις Προπομπός».

Ενημέρωση 06/12/2023:

Σας ενημερώνουμε ότι σε σχέση με το αρχικά ανακοινωθέν πρόγραμμα, έχει υπάρξει αλλαγή στον τίτλο μίας εισήγησης.

Ενημέρωση 05/12/2023:

Σας ενημερώνουμε ότι σε σχέση με το αρχικά ανακοινωθέν πρόγραμμα, έχει υπάρξει αλλαγή στο συντονιστή της ΣΤ.1 Συνεδρίας του Σαββάτου. Επίσης, έχει γίνει επιμέλεια του αρχείου σε σχέση με την εμφάνιση αρίθμησης και κεφαλίδων στις σελίδες.

Ενημέρωση 29/11/2023:

Σας ενημερώνουμε ότι σε σχέση με το αρχικά ανακοινωθέν πρόγραμμα, έχουν αντιμετατεθεί οι συνεδρίες Α.3 και Β.2 της Κυριακής.

Αναλυτικά, η Συνεδρία «Οπτικές και Προεκτάσεις του Πολέμου στην Ουκρανία» θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 με 11.45 στην Αίθουσα 3 και η Συνεδρία «Η Εργαλειοθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Υπεράσπιση του Κράτους Δικαίου: Αποτίμηση, Προκλήσεις, Προοπτικές», στις 12.00 με 13.30 στην Αίθουσα 2.

Ανακοίνωση Προγράμματος Συνεδρίου

Μια σκέψη στο “Ανακοίνωση Προγράμματος Συνεδρίου

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κύλιση προς τα επάνω