Ενημέρωση για την κρίση των προτάσεων εισηγήσεων από την Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου

Η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Τακτικού Συνεδρίου του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων (ΠΕΔιΣ) της Σχολής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, θέλει να ευχαριστήσει θερμά για τη μεγάλη συμμετοχή με προτάσεις εισηγήσεων που υποβλήθηκαν.

Η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου εξετάζει με μεγάλη προσοχή όλες αυτές τις προτάσεις. Ήδη από τις αρχές τις προηγούμενης εβδομάδας έχει ξεκινήσει η αποστολή εξατομικευμένων ενημερωτικών μηνυμάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όσους/όσες έχουν υποβάλει πρόταση εισήγησης για την οποία έχει ολοκληρωθεί η κρίση της Επιστημονικής Επιτροπής.

Λόγω του μεγάλου αριθμού των προτάσεων εισηγήσεων που υποβλήθηκαν, η διαδικασία αυτή θα συνεχιστεί και στη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας (μετά τις 15/10/2023). Όλοι/όλες ανεξαιρέτως που έχουν υποβάλει πρόταση εισήγησης θα λάβουν το αντίστοιχο ενημερωτικό μήνυμα για την κρίση από την Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου για την αποδοχή ή μη της πρότασής τους, συνιστούμε δε και το έλεγχο των φακέλων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας των προγραμμάτων διαχείρισης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που διαθέτετε.

Ενημέρωση για την κρίση των προτάσεων εισηγήσεων από την Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου
Κύλιση προς τα επάνω